Mix voor Biologisch Volkorenbrood
Alleen water toevoegen.
Ingrediënten
biologisch volkoren TARWEmeel, biologische TARWEgluten, biologische suiker, bakkerszout, biologische TARWEbloem, biologische plantaardige olie (raapzaad), droge gist, biologische emulgator E322 (SOJA), gist (geïnactiveerd), broodverbeteraar E300, enzymen (TARWE).
Allergenen
tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei, selderij, mosterd, melk, pinda, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine.
Voedingsstof |
Waarde |
Eenheid |
Energie (kJ) |
1.432 |
kJ/100gr |
Energie (Kcal) |
341 |
Kcal/100gr |
Vetten |
3,7 |
g/100gr |
Waarvan verzadigde vetzuren |
0,6 |
g/100gr |
Koolhydraten |
53,6 |
g/100gr |
Waarvan suikers |
5,4 |
g/100gr |
Eiwitten |
17,7 |
g/100gr |
Zout |
1.490,0 |
mg/100gr |
Voedingsvezel |
8,4 |
g/100gr |
Water/Vocht |
12,6 |
g/100gr |
Recepten
Recept voor de broodmachine:
Toevoegen per 500 gram meel: 260 gram water. Alle ingrediënten op kamertemperatuur.
Recept voor in de oven:
Meng 500 gram meel met 260 gram water tot een samenhangende bal. Ongeveer 15 – 20 minuten kneden. Leg het deeg in een kom en dek deze af met een vochtige doek of huishoudfolie. Laat het deeg op een warme tochtvrije plaats ongeveer 60 minuten rijzen. Vet de vorm of plaat in met boter of olie. Druk de lucht uit het deeg, bol het op en plaats het in de vorm of op de plaat. Dek het deeg weer af en laat het 1-1,5 uur rijzen. Oven voorverwarmen op 220 graden. Zet het brood op een rooster in de oven. De bovenkant van het brood staat in het midden van de oven. Bak het brood ongeveer 25 minuten op 220 graden. Het brood is gaar als het losgaat van het blik. Keer het brood op een (taart)rooster en laat het uitdampen.
Keurmerken

Biologisch
Skal 001760
NL-BIO-01
EU-niet EU LandbouwLees minder
Mix voor Biologisch Volkorenbrood
Alleen water toevoegen.
Ingrediënten
biologisch volkoren TARWEmeel, biologische TARWEgluten, biologische suiker, bakkerszout, biologische TARWEbloem, biologische plantaardige olie (raapzaad), droge gist, biologische emulgator E322 (SOJA), gist (geïnactiveerd), broodverbeteraar E300, enzymen (TARWE).
Allergenen
tarwe (gluten), soja. Kan sporen bevatten van ei,Lees meer
Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.
We willen u hartelijk danken voor de review / feedback, Hier mee help je andere klanten bij hun aankoopbeslissing en het stelt ons in staat om onze producten en servies te verbeteren.